Reparaties

1
2
3
4
5
6
1

Schermreparatie

2

Waterschade reparatie

3

Luispreker reparatie

4

Accu vervangen

5

Laadconnector reparatie

6

Software herstellen

SCHERMREPARATIE

Het antwoord is ja! Wij kunnen je gsm scherm herstellen! We kunnen je Huawei scherm vervangen, je iphone 5 scherm vervangen, je samsung scherm herstellen etc. Geen merk of model is ons te gek en in bijna alle gevallen doen we dat binnen 30 minuten. Bij Repair-it kun je de allerbeste service verwachten wanneer het aankomt op scherm reparaties. Ook kunnen we een scherm van je ipad vervangen, maar natuurlijk ook van andere tablets. Je scherm repareren of je iphone 5c scherm vervangen; bij Repair-it ben zit je goed.

WATERSCHADE REPARATIE

Je telefoon bevind zich veelal op tafel wanneer deze niet in de broekzak zit of in de hand wordt gehouden met als nadeel dat daar zich ook de koffie en frisdrank zich bevind. Dat gaat natuurlijk een keer mis met waterschade aan je GSM tot gevolg. Wij kunnen gelukkig in de meeste gevallen je iPhone, HTC, Motorola, Samsung of welk merk dan ook; je GMS met waterschade herstellen.

Het komt ook voor dat men de telefoon in een plas water laat vallen, vergeet in de regen, onderwater wilde filmen met een niet waterdichte telefoon of door vrienden het zwembad in wordt geduwd. Het kan natuurlijk ook zijn dat je er mee het water in sprong zonder na te denken om een drenkeling te redden. In al die gevallen van waterschade aan je toestel ij ons terecht. Repair-it heeft veel ervaring met waterschade.

LUIDSPREKER REPARATIE

Ken je dat? Dat je ineens die ander niet zo goed hoort of je gesprekspartner jou niet? Of moet je wel eens ophangen omdat je die ander plots hoort alsof die zijn mond vol heeft met Buggle chips? Je geeft dan snel de ander de schuld; “Ik heb gewoon vol bereik”. En toch heb jij dit probleem met meerdere mensen. Zou het dan toch aan jouw toestel liggen?

Het repareren van he microfoon of luidspreker reparatie kan veel miscommunicatie en ergernis voorkomen. Bij Repair-it kunnen we de microfoon of luidspreker vervangen en het probleem verhelpen. Er zijn erg veel mensen die dit probleem hebben en er nooit iets mee doen, terwijl het in de meeste gevallen simpel en snel kan worden gerepareerd.

ACCU REPARATIE

Je weet het zeker, vanmorgen was ie nog helemaal vol. Je hebt alle apps op je smartphone al uitgezet en nog steeds loopt  je accu sneller leeg dan de biervoorraad in je koelkast tijdens een avondje FIFA met vrienden. Je iPhone 5 batterij vervangen, de accu van je Samsung, Sony Xperia of HTC one; bij Repair-it hebben we je in een mum van tijd weer de hele dag online.

De accu van een GSM heeft slechts een bepaalde levensduur en verliest capaciteit bij iedere oplaadbeurt. Het vervangen van de batterij van je telefoon is dus een goede zet wanneer je nog tevreden bent over je toestel. Je kunt altijd even langskomen zodat wij er naar kunnen kijken.

LAADCONNECTOR REPARATIE

Dat meen je niet; nog steeds bijna leeg en dat terwijl je de telefoon al wel anderhalf uur geleden aan de lader had gelegd. Of het nu aan de in omloop zijnde namaak kabeltjes ligt of aan de connector zelf, je hebt voortdurend problemen met je telefoon. Misschien heb je per ongeluk de connector afgebroken in je telefoon of is er zand in gekomen. Geen paniek; bij Repair-it kunnen we dit probleem voor je verhelpen en je laadconnector repararen of vervangen.

Kom gerust langs met je smartphone of tablet en dan kijken we het even voor je na en eventueel kunnen we dan meteen je smartphone repareren. We kunnen uit de voeten met alle merken mobiele telefoons zoals iPhone, Samsung, HTC, Nokia, Sony en meer.

SOFTWARE REPARATIE

“Hij doet niet wat ik wil”. Dat is wel de meest concrete samenvatting voor al je softwareproblemen op je telefoon. Je smartphoen is dom geworden. Repair-it heeft erg veel ervaring met het herstellen van software op je smartphone. Niets zo vervelend dan een telefoon die niet zo werkt zoals jij het wil. Dit kunnen we vrijwel altijd probleemloos voor je oplossen. Waar nodig zullen we ook altijd een back-up van je gegevens maken. We herstellen de software of stellen deze volledig opnieuw in zodat je echt weer over een slimme smartphone beschikt.