Nieuws

7 manieren om je smartphone te beschermen tijdens de hittegolf

Eén ding is zeker; het is bloody hot! Dat geldt voor onszelf, maar ook je smartphone is niet bestand tegen de opwarming van de zon en hitte van dit klimaat. Wanneer je er geen rekening mee houdt kan dit echt wel nadelige gevolgen hebben. Van brandwonden en slechte prestaties tot echt kapotte telefoon sen exploderende mobieltjes?! Om dit alles te voorkomen in dit artikel 7 tips om je dierbare smartphone te beschermen tegen de hitte.
23 juli 2018/door Haider

Waarom je telefoon steeds vastloopt

Je telefoon loopt vast! Ze reageert niet meer op de suggesties, hoe frustrerend. Wat te doen? In dit artikel lees je de eesrte storingsreactie, maar ook wat er nu echt aan de hand kan zijn en hoe je dit op kunt lossen.
4 mei 2018/door Haider

Mijn telefoon valt steeds uit

Zit je amper in de laatste 10 minuten van je favoriete Netflix film of serie, valt je telefoon uit terwijl je batterij nog 30% weergeeft. Lees in dit artikel meer over de oorzaken en oplossingen voor slechte accu's.
6 april 2018/door Haider

Sporters bij Sens Hoogezand ontvangen 10% korting op alle smartphone reparaties

Leden van sportschool Sens in Hoogezand ontvangen vanaf heden 10% korting op alle reparaties bij Repair-it. Een waardevolle samenwerking zo lijkt ons; je bent immers toch evenzo zuinig op je mobiel als op je lijf?
6 maart 2018/door Haider

Review iPhone X all screen device; Je word er eng van

Gisteren werd de nieuwe iPhone X door Tim Cooke aan de wereld getoond. Het nieuwe ontwerp oogt daarbij de meeste bewondering, maar hoe goed is het nieuwe Super Retina HD Display nu echt? Welke voordelen, maar ook gevaren brengt het met zich mee voor jou?
13 september 2017/door Haider

Dit vinden klanten van Repair-it

Repair-it onderscheid zich op vele wijzen, maar er is er maar eentje de belangrijkste; en dat zijn de positieve reviews van onze klanten
14 augustus 2017/door Haider

ACTIE: 20% Vakantiekorting op alle mobiele opladers!

TAG een stuiterbal die het idool van alle smartphone accu's is. Onder de delers wordt 2x een GRATIS mobiele oplader verloot!
Scoor nu je reserve oplader met 20% korting voor op vakantie en houd je energie hoog!
21 juli 2017/door Haider

Kruip jij in een slaapzak voor de iPhone 8?

Dit zijn alle specificaties van de nieuwste iPhone in het jubileumjaar
De…
16 juli 2017/door Haider

Ook je laptop of pc laat je repareren bij Repair-it

Een nieuw scherm omdat je iMac een barst heeft of het vervangen van een harde schijf. Je Toshiba mist de nodige toetsen op je QWERTY of valt je Acer uit zodra je deze van netstroom haalt? We will repair it!
14 juni 2017/door Haider

Exclusief: Ringcase bij Repair-it

Luxe en veilig met de ringcase voor je iPhone
Telefoonhoesjes;…
3 april 2017/door Haider

iPhone nieuws; Zo herstel je een foute weergave van je batterijpercentage

Huh?! Hoe kan dat nou. Zojuist gaf mijn iPhone 6 nog aan dat de batterij nog 15% opgeladen. Gebruikt mijn telefoon nu zoveel stroom? Of is er iets anders aan de hand met de accu of batterijpercentage van mijn iPhone? In dit artikel leren we je hoe je dit probleem oplost.
6 maart 2017/door Haider

Yes! De batterij van de Nokia 3310 2.0 gaat een maand mee!

Het toestel was zo oerdegelijk dat mensen zwoeren bij het communicatie instrument. Waar anderen al drie keer van telefoon waren gewisseld, bleven de 33-tieners hun Nokia toestel gebruiken die ook steevast volhielden pas een nieuwe aan te kopen wanneer hun geliefde 3310 stuk zou gaan. En dat hebben ze lang volgehouden.
27 februari 2017/door Haider