Mijn telefoon valt steeds uit

Lege accu

Ook vaak last van een telefoon die niet werkt zoals die vroeger wel altijd deed? Gaat je device sneller leeg dan de biervoorraad in je koelkast? Vaak problemen met een uitvallende telefoon of altijd maar een lege accu. Wij kunnen je hier zeker mee helpen door je een aantal mogelijke oorzaken en oplossingen te geven. Lees dan vooral verder en haal het uiterste uit je telefoon!

Herstart/Reset

Zit je amper in de laatste 10 minuten van je favoriete Netflix film of serie, valt je telefoon uit terwijl je batterij nog 30% weergeeft. Accu’s kunnen vaker dit soort vreemd gedrag vertonen. Een herstart kan meestal de uitkomst zijn. Het verschilt per telefoon hoe je deze reset uitvoert. Het gaat erom dat je de herstart doet en je telefoon helemaal leeg laat lopen. Laadt de telefoon vervolgens tot 100% op. Laat je device nadien nog even aan de lader liggen voor een optimaal resultaat. De herstart maakt je werkgeheugen leeg zonder dat apps of andere gegevens verloren gaan.

Lees ook: Zo herstel je een foute weergave van je batterijpercentage

Kou

De kans zit erin dat je hier de afgelopen periode mee te maken hebt gehad. Als het buiten erg koud is, zoals in de winter, komt het vaak voor dat je telefoon uitvalt. Nu zal het niet meer zo snel gebeuren, aangezien het net lente is en de temperaturen weer omhoog gaan. Je telefoon kan net als wij slecht tegen de kou. Doe als het erg koud is je mobiele toestel in je tas of jas of gebruik een dik telefoonhoesje. Een warme plek beschermt je mobiel tegen de kou en een lege accu.

Nieuwe accu

Na een aantal jaar (verschilt per telefoon) gaat een accu simpelweg achteruit. Als je mobiel verder prima werkt, kunnen wij ons voorstellen dat je geen zin hebt om een nieuwe telefoon te kopen. Voor vrijwel alle telefoons kun je een nieuwe accu voor aanschaffen, waarna je telefoon weer een poosje mee kan.

Laat uw lege accu bij ons vervangen en heb geen last meer van een snel uitvallende telefoon.

Bij Repair-It vervangen wij op professionele wijze uw accu.

Repair-It lost het op

Vanzelfsprekend kun je het ook gewoon aan ons vragen als er iets met je telefoon of dergelijks mis is. Wij bij Repair-It doen nagenoeg alle soorten reparaties en geven je kosteloos advies over je device. Wil je graag dat wij je helpen of wil je meer informatie? Vraag een offerte op via de website of neem telefonisch contact met ons op. 

 

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *